duminică, 25 noiembrie 2012

Shamballa

De inspiratie budista, motto-ul lui Shamballa este: "Deschide-ti mintea si lasa-o sa zâmbeasca, la fel cum lotusul isi deschide petalele sale la ceruri, alunga frica, ura şi invidia şi experimenta zâmbetul tineresc al fericirii" !


Se spune că Shamballa este Chakra situata în inima tuturor fiinţelor vii. Filosofia bijuteriilor Shamballa este de a reunii diferite sfere "pamantul spiritual." Ele simbolizează "stelele şi fulgerul" energia creatoare a universului şi a oamenilor, puterea de foc, în serviciul creaţiei, care, împreună, gazduiesc dragostea noastră si compasiune infinta, adânc înrădăcinată în noi, pentru alţii.


Bratarile pot fi purtate atat de doamne cat si de domni.In diverse combinatii de culori, crosetate, bratarile au marime ajustabila si pot fi purtate individual sau chiar si in combinatii de culori sau modele pentru a avea un look cat mai trendy.Bratara este confectionata din bile de polymer clay cu elemente Swarovski si bile de cristal Hematit, sfoara cerata din nylon.



Bratari Shamballa din 9 cristale Swarovski si 4 hematite negre - pretul este de 50 lei
























































































Un hematit tinut permanent asupra purtatorului mentine o stare de sanatate buna. 
Are puternic rol protector impotriva oricaror energii negative, a atacurilor fizice, a ranilor, a accidentelor, rol protector pentru frati si casa. 
Amplifica energia masculina, capacitatile psihice, curajul, puterea, vointa, rezistenta, fermitatea, sentimentul de invincibilitate, spiritul de independenta, respectul de sine, increderea, intuitia, detasarea, calitatile in stiinte exacte: matematica, logica, informatica, memoria vizuala, memoria datelor si dexteritatea manuala. 
Aduce noroc si bani, victorie in procese, succes in afaceri sau chestiuni judiciare, liniste, optimism, dragoste, pace, fericire interioara si multumire. 
Ajuta la concentrare si echilibru emotional, la intelegerea perspectivelor, la indeplinirea viselor si la pastrarea contactului cu realitatea. 
Deschide accesul spre Dumnezeu, bun pentru meditatie si rugaciune. 
Reduce furia, gelozia si energiile negative. 
Are calmant in perioade de pierderi dureroase. 
Recomandabil celor imprastiati, uituci, dezorganizati, slabi, timizi, fara curaj dar nerecomandabil celor agresivi. 
Este un bun liant relational. 
Respinge negativitatea din jur, trimitand-o inapoi la sursa. Acelasi lucru se va intampla si cu negavitatea trimisa de insusi purtatorul pietrei.










































































































































































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu